понеделник, 9 февруари 2015 г.

Wheel of Time: Winter Dragon

Драги ми уот манияци,

Онези от вас, които все още отделят време да следят интернет пространството за новини, свързани с Колелото на Времето, навярно са попаднали на едно малко странно събитие... като сън в Тел-айрен-риод.  С тази разлика, че е една идея по-истинско. И че ако наистина бяхме в Света на Сънищата, щеше да бъде и направено по-добре. Както и да е.

И така. Има заснет и излъчен 1 епизод от сериял по Колелото на Времето и, по-точно, Окото на Света... и още по-точно - Пролога към Окото на Света. Иначе казано по някаква си американска телевизия преди няколко часа са давали Луз Терин Теламон и Ишамаел :) С брада. И те така. 

Не знам дали някога ще успеем да видим това... този епизод. Ако се появи работещ линк, ще споделя. Не знам и дали си заслужава гледането (по-скоро не, но... е, то е ясно, че ще се гледа; не, че съм вманиячена на тема „Колелото“. Разбира се, че не), нито знам дали ще има още такива епизоди, дали ще се превърне в нещо сериозно или не. На няколко места прочетох, че най-вероятно това е ход от страна на Red Eagle Entertainment да си запазят правата върху „Колелото на Времето“. Някой ще оспори ли твърдението ми, че тези хора нямат никаква чест? ДА'ЦАНГ! Да ги изгори дано! Светлината да ги изгори на пепел дано!

Ееениуей... Сандерсън споделя, че Тийм Джордан (нито той самият) не са участвали в продукцията на този сериял/епизод.

Линк към новината в Драгонмаунт (внимание, сайтът може много трудно да зарежда.. при мен вече спря): клик . За повече информация може да следите тези две фейсбук групи: Wheel of Time, Screw you all, I love Wheel of TIme, както и това събитие.








И да... Били Зейн в ролята на Ишамаел :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Въздържайте се от неприлични коментари! Пишете на кирилица и спазвайте чистотата на българския език.