събота, 10 септември 2016 г.

News with no news

Може би си спомняте новината, в която става ясно, че Колелото на Времето ще бъде екранизирано и пресъздадено в ТВ сериал? Може би сте тръпнели в очакване за срокове, дати, актьори, скриптове и прочее благинки? Може би ще си почакате още?
Скоро ще станат четири месеца от изявлението на Хариет относно предстоящия сериал. Вълнението отмина, остана да си събираме търпението и с помощта на всякакви хитрини (розови пъпки, пламъци и празноти, каквото ви е най-удобно) да не позволим от ушите ни да зафучи пара. Междувременно обаче ето това беше споделено в коментар в Гугъл +:


Alan Romanczuk+1
+Christopher W Sorry, folks, we would love to be able to tell you more about the announcement Harriet made in April, but according to the terms of the contract, we can't say anything more about it. We assume the next statement will come from the studio. We share your frustration.


Значи, няколко неща ни стават ясни. Първо, има какво повече да се каже. Второ, има договор. Трето, вероятно, но не сигурно, следващата новина ще е от студиото. Първите две окей, ала последното някак си предполага, че може и да няма новинка от въпросното мистериозно студио... Което е малко смразяваща мисъл, защото всички знаем колко много концепции биват отхвърляни още в съвсем ранните етапи. Дано нашето Колело да не е един от тези примери. 


Нека да стискаме палци нещата да се развият по най-добрия начин. А дотогова - Read WOT and Chill.


Светлината да бди над вас и Създателя да ви закриля!

3 коментара:

 1. Жалко бях се развълнувал тъкмо. Да се надяваме само, че ще има някакво развитие...

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. За съжаление, надали ще е скоро. Все пак се уповаваме на Светлината и на надеждата ни Колелото да втъче нишките холивудски по правилния начин.

   Изтриване
 2. Честно казано вече не съм сигурен, че въобще от ситуацията ще излезе нещо. Вече мина почти година от изявлението на Хариет и още нямаме никаква информация. Според мен или Хариет съобщи новината прекалено рано или има някакви усложнения или въобще нищо няма да се случи. Можем само да чакаме и да се надяваме. :(

  ОтговорИзтриване

Въздържайте се от неприлични коментари! Пишете на кирилица и спазвайте чистотата на българския език.