сряда, 6 март 2013 г.

Нещо интересно и ъпдейт относно датата на бг

От издателство "Бард" пуснаха анкета във фейсбук страницата си и смея да твърдя направо уцелиха десятката :) И щом го споменавам, предполагам, можете да се досетите за какво се отнася зададеният от тях въпрос. Има ли нужда да уточнявам? Не мисля. :)

Естествено, анкетата, сама по себе си, не е особено важна (пък и всички знаем какъв е шансът да екранизират любимата ни поредица), но исках да използвам повода да спомена, че по последна информация в сайта на ИК "Бард" книгата, която е "най-чаканата може би въобще в историята  на фентъзито" (коментар на Ани в сайта на издателството), ще излезе най-рано през май.

Разочаровани ли сте? :) И аз, разбира се. До последно все се надявах, че евентуално може и по-рано да стане, но уви. Но ще бъде, каквото ще бъде - Колелото тъче така, както самото то пожелае. На нас ни остава само да се молим на Създателя забавянето на книгата поне да е за добро, да няма прекалено много орязани моменти и всички ние да останем очаровани и доволни от превода на "Спомен за Светлина". :)

Светлината да ви пази!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Въздържайте се от неприлични коментари! Пишете на кирилица и спазвайте чистотата на българския език.