петък, 22 март 2013 г.

Нова корица за "Корона от мечове"

Dragonmount обявиха, че издателство "Тор" са избрали нова корица за хартиеното издание на "Корона от мечове". Илюстрираната сцена показва срещата между Ранд и Кацуан и смея да твърдя, че макар и в гръб, това е онази Кацуан, пред която тронове се гънат, а владетели треперят. :Р
На мен лично доста ми харесва корицата. :) Жалко, че илюстрацията не е по-голяма (това важи и за кориците на е-бук изданията).


5 коментара:

  1. Това вече си го бива да. Като цяло и старата не е лоша, ако изключим сплесканата мутра на Ранд в нея :) Тук Кацуан определено кефи, а и си мисля, че няма да е зле и с останалите стари корици да си поиграят малко. Доколкото разбрах от предишната статия която беше дала, избора на стария художник е бил повече продиктуван от суетност, или де да знам някакво безсмислено подражателство; т.е. Суит е бил най-популярния за времето си художник, като е правил кориците на водещите по онова време заглавия, затова са решили: дай и на Колелото да е той. Резултатът е доста... неуместен, нека така да го наречем, като мисля че дори издателите не са особено доволни, но са останали с него поради някакви си други, може би лични причини (или поне с такова впечатление останах от прочетеното).

    ОтговорИзтриване
  2. Ха-ха! Култово предадена сцена, как всички мъже настръхнали срещу Кацуан! Много добро!

    ОтговорИзтриване
  3. За Суит - може би не са искали да го сменят след като вече е направил част от книгите, т.е. цялата поредица да е с една атмосфера и в един тон. Така или иначе, от тук насетне, когато се преиздават книгите, ще може и кориците им да бъдат сменени.

    Колкото до сцената, култова е да. И не разкрива прекалено много, и загатва не само за конкретната книга, но и за всички останали напред. Чудесен избор.

    ОтговорИзтриване
  4. Корицата е готина да , обаче ашаманите са като излязли от мтв клип , всеки момент ще затанцуват :D

    ОтговорИзтриване
  5. Те по мтв всичко друго дават вече, само не и музикални клипове. :)

    ОтговорИзтриване

Въздържайте се от неприлични коментари! Пишете на кирилица и спазвайте чистотата на българския език.