четвъртък, 20 юни 2013 г.

Flight from Shadow... от фенове за фенове.

И да поясня - ако те не ни направят филм, ние ще си го направим. :D Метафорично, разбира се.



Както обикновено става в нашите среди (разбирай: Айез Седай, Стражници, Бели плащове и прочее...), феновете отново взимат инициативата, за да създадат нещо, което иначе надали ще види бял свят. За добро или лошо, очакванията за екранизация на поредицата надали ще се осъществят, затова пък навярно само белфир може да спре устремените като Мат пред игра на зарове почитатели да направят онова, което им се ще. :) Разбира се, надали проектът ще се окачестви като супер добър или професионален, но пък овации за усилието определено заслужава.

Тук можете да откриете 18 клипчета „Зад кулисите“. Във форума на Dragonmount пък пише, че премиерата на фенфилмчето се е състояла още през февруари. А как така чак сега виждам това - не знам (shame on me). Така или иначе, повече от това, което пише там, не мога да ви кажа. Дори не съм сигурна какво точно снимат тия пичове, освен, че са някакви моменти от главата "Четиримата крале" от "Окото на Света". :D 

Стилове от филмчето може да разгледате пък ей тука.


Ранд и Мат поне изглежда да са хубавци. :)) 

Та... филмчето явно вече е направено, а дали го има някъде в нета - не знам. За сега нищо не намирам. Ако имате вие мерак да търсите, приканвам ви, и дано сте по-успешни от мен в това начинание. :)

Светлината да ви освети и приятно изкарване на Слънцеднева!

2 коментара:

  1. Добавих човека, дето прави филма във Фейсбук и там той каза, че се опитват да обработят филма до септември и после ще го качат в нета.

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесно! Благодаря за информацията. :)

    ОтговорИзтриване

Въздържайте се от неприлични коментари! Пишете на кирилица и спазвайте чистотата на българския език.