вторник, 14 януари 2014 г.

Wheel of Time Fan Movie (chapter 2)


Ха, изненадах ви, нали? Знаех си!

Както обещаха момчетата, направили Flight From Shadows реалност, сега предстои да екранизират и някоя от следващите част (глави) на книгата. Предполагам, че филмчето отново ще стъпва върху моменти от Окото на Света и искрено се надявам, че усилията им ще продължат и за напред, така че да се получи нещо като мини-мини-сериал. Определено ще бъде предизвикателство (особено ако продължат към по-динамичните и страшнички части. Дали ще включат Лоиал?), което ще е много интересно да се види.

Разбира се, първите стилове са вече на лице, а скоро може би ще започнат да излизат и клипчета от снимачните сцени.



Снимките са от страниците на Shire Post Mint и продуцентът на Wheel of 9.





Слава на Светлината, Моарейн! Нямам търпение!






















 



4 коментара:

  1. Очакваме с нетърпение :) ! Инак аз предпочитам да видя сцената в Кемлин , когато Ранд и Мат се натресоха на "Логайн - митинга" , и последвалите изпълнения на Ранд в двореца , но разбира се мене никои не ме пита . :)

    ОтговорИзтриване
  2. Аз ако тръгна да изброявам колко неща искам да видя, по-добре да предоставя направо съдържанието на книгата :D

    ОтговорИзтриване
  3. Да обаче не на тея пичове а на някои кадърен режисйор , който може да направи добър филм от фентъзи , и зад който стои голяма компания , която да даде милионите за ефекти от рода на "преливане" , "тролоци" , ''мърдрали" , "Зелен човек" и т.н. Сигурен съм че единственото което спира "голямата компания" е единствено и само мащаба на Колелото , инак отдавна да е направено. Затова пък все си мисля че водени от успеха на Game Of Thrones (както и липсата на свежи идеи) , някои ден някои ще се сети да направи ако не филм то поне сериал по Колелото , и тук мащаба ще е във плюс (голям сюжет - много сезони - голям зрителски интерес - много пари). :)

    ОтговорИзтриване
  4. Мащабът точно е най-голямата пречка. И не само откъм обем, а и откъм персонажи, локации и прочие. И сериал да е, пак няма да стане. Ако се опитат, истината е, че най-вероятно ще го окипазят. Защото до 1-2-3 книга сюжетът е сравнително еднопосочен и опростен, но след това вече прераства в невъобразими мащаби.
    Не, че няма да се гледа, разбира се. Но ако трябва да съм искрена, не мисля, че ще повтори успеха на Game of Thrones, а последното, което ми се ще, е да направят нещо и то да потъне в забвение или да попадне под ударите на критиките. А тези критики навярно дори ще са основателни.
    Затова, в известен смисъл, е по-добре, че има такива ентусиазирани фенове, които да си вършат техните си работи по най-добрия възможен начин, според собствените си лимити, пък ние да им се радваме и да ги уважаваме. :)

    ОтговорИзтриване

Въздържайте се от неприлични коментари! Пишете на кирилица и спазвайте чистотата на българския език.