петък, 14 декември 2012 г.

Спомени за Светлина. Ден #19

What the f**k?! :D


"What did you do to your eye?"
"A little accident with a corkscrew and thirteen angry innkeepers."
За списък с всички, излезли до сега спомени, цъкни тук.

8 коментара:

  1. Е, тоя път най-накрая е Тюон! ПЪК! :Д
    И добрият стар хумор на Мат налице. Кеф. :Д

    ОтговорИзтриване
  2. В първия момент стоях и блеех над цитата, ама сега вече мисля, че мога да се съглася с теб :Р И ако не е Тюон накрая, не знам какво ще направиш... :D:D

    ОтговорИзтриване
  3. А ДМ-а кво разправят, че е?

    Ами ще режа вени, кво ще прая. Досега не съм чул за самоубийства заради книгата, та мисля да дам добър пример. :Д

    ОтговорИзтриване
  4. Не съм чела много подробно в ДМ този път, ама до колкото разбрах и те са за Тюон... ама нали се сещаш, че когато всички са съгласни за нещо, накрая обикновено се оказва, че не е вярно. :D Но в този случай като че ли няма кой друг да е освен Тюон.

    И аз ще те последвам, ако някои хора умрат в аМоЛ. :D

    ОтговорИзтриване
  5. Щом ще ме следваш - добре ще е да ти кажа, че не съм ти го споделял, но баш Моарейн я виждам като пътница. Тя вече веднъж се саможертва - нищо чудно да го направи пак. Все някой трябва да пукне и най-логични ми са именно Моарейн и Том.

    ОтговорИзтриване
  6. Душата ми на прах да изгори дано! Грешиш, надявам се. В известен смисъл "жертването" ще стане тематично повторение, ако се случи - един път Том се пожертва за Ранд и Мат, а сетне и Моарейн заради Ранд, ако се случи отново ще е прекалено.
    До сега дори не съм чувала такава теория. Останалите по-главни персонажи са всичките под прицела и масово хората смятат, че Нинив и Лан, Егвийн дори също, ще умрат. И Мин, може би, а може би не, зависи и от съдбата на Ранд.
    Ама Моарейн и Том... ако има нещо, което наистина искам да протече по традиционния начин и да стане като в the good old fairytales, то това е тяхната развръзка. И знам, че е наивно, ама все пак си го заслужават.
    Освен това, не ми изглежда особено добър ход спрямо сюжета и наближаващият му край, "избавлението" на Моарейн да завърши със смърт. Без значение какво й предстои на нея, все пак смятам, че не е правдоподобно, нито логично да умре. И не го казвам само защото не искам да го видя как се случва (е, почти), същото се отнася и за Том.

    Ама ще видим, ако се окажеш прав, ще те накарам майчино мляко в чаша да пиеш :Р

    ОтговорИзтриване
  7. Нямало го като теория ли? А стига бе :О Не мога да повярвам че от толкова глави блъскащи се над книгата, го четеш точно от мен. :Д
    За мен си е логично именно с двойната повторна саможертва - колелото се върти и всичко се повтаря. Баш в духа си е. :Д Също така за "хода" не мисля че трябва да вадим логики. РД си има негово виждане и доколкото разбирам от ревютата разчупването на клишетата му се е получило, така че всякакви логики могат да се сринат.
    Поне тоя път няма да го отнесе Брандън, той посмъртно не би пипнал Моарейн. :Д

    ОтговорИзтриване
  8. Е, ще видим, макар че все пак се съмнявам да се случи това. А Брандън ще има достатъчно други поводи за "отнасяне" предполагам, така че точно този може и да му се опрости. :D
    Ако някой ще убива Моарейн, то нека да е РД, наистина.

    ОтговорИзтриване

Въздържайте се от неприлични коментари! Пишете на кирилица и спазвайте чистотата на българския език.