четвъртък, 13 декември 2012 г.

AMOL: Поглед под капака.

Ако желаете да хвърлите един бърз поглед на цялата процедура по принтирането и издаването на "Спомен за Светлина" в издателство "Тор", можете да го направите, като погледнете тази статия.
Има много интересни снимки от целия процес, от които несъмнено ще ви засърбят пръстите да отворите час по скоро книгата.

От статията също така става ясно, че една от главите се казва "Последната битка". Побиха ли ви тръпки вече? :) И да не са, скоро ще го направят, защото от ден на ден, и от минута на минута дори, мигът, в който тя ще настъпи, се приближава все повече и все по-бързо. :)

2 коментара:

  1. Е, то оставаше и да няма такава кръстеная глава. :Д
    Мен повече ми се искаше да се пуснат всичките глави, както бе вече веднъж правено. Но явно този път ще е прекалено спойлерско?

    ОтговорИзтриване
  2. Да бе, сякаш не издадоха достатъчно. На фона на спомените, които макар и изнесени извън контекста, все пак дават не малко информация, заглавията на главите ще са нищо :D Ама може би са така избрани, че да разкриват случващото се в самата глава.

    А те това го направиха, мисля, с ТоМ, когато имаше една игра на сайта на БС - трябваше да се вкарват "ключове", които ключове бяха имената на главите, а резултатът беше глава с Мат.

    ОтговорИзтриване

Въздържайте се от неприлични коментари! Пишете на кирилица и спазвайте чистотата на българския език.