вторник, 31 юли 2012 г.

Майстори на меча

Тъй като съм един от хората с дългогодишен опит в писането на роулплей по форуми, се чувствам в правото си и да напиша една малка рекламка за едно форумче, което тепърва трябва да извърви дълъг път, за да се превърне в онова, в което се надявам. А предвид историята зад него, това надали ще е лесно. 
И тъй като гугъл не ме улеснява много в начинанието, се налага да се вземат някои мерки.

Форумът се казва Blademasters или Майстори на меча (същите онези, да, с чаплите). Идеята зад името е... сложна, на кратко казано, а идеята зад самия форум е... хъм, още по-сложна. Това, което мога да кажа, е, че той (форумът) е свързан с един друг форум - Четиринадесети депозитар, който обаче се оказа голяма хапка за много потребители. Както и да е, това сега не е важно. Та този, новият, е чистак новичък (почти), затова изглежда и така пуст.
Та..


Blademasters (Майстори на меча) - български роулплей форум, посветен изцяло на "Колелото на Времето". 


Добре сте дошли да се регистрирате и да помогнете за изграждането му, стига да искате. А че има какво да се изгражда, има... но най-вече са нужни потребители, за да потръгне писането. 

Включването в играта става лесно, само с пускане на био (без да е нужно одобряване), но за сега администраторите се въздържаме от пускането на теми за биота, герои, разяснения и прочее, тъй като са нужни повече потребители.

5 коментара:

  1. Идеята е... сложна, сложна, колко да е сложна :)
    Общо взето за момента, колко дни са там откакто е пуснат, нещата вървят с прилично темпо, предвид реалностите в нашето "рп общество" . Получава се, а идеите ни са добри. Важното е да съумеем да ги обясним понятно и... ще стане.
    Ако пък не стане, ще измислим някакъв начин да обърнем или преструктурираме идеята в нова. И без това последните няколко години натрупахме доста опит в тази област :)

    ОтговорИзтриване
  2. Естествено. То ако ние не го направим, кой ще го направи хах.
    Пък, дето викаш, темпото е прилично... да, наистина. Някои може би биха казали, че сме малко мудни, според мен обаче нещата си вървят със собствена скорост. Не е нужно да се бърза особено когато се отнася до такъв форум... най-много накрая от бързане да се препънем в собствените си опити.
    Постепенно, постепенно всичко ще си дойде на мястото:)

    ОтговорИзтриване
  3. още ли е активен?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Двата форума за РП по Колелото, които стопанисвахме, за съжаление вече не са активни поради различни обстоятелства (и по взаимно съгласие). :) Съжалявам.

      Изтриване
  4. Ах, ясно.Жалко. Ако някой направи отново форум по колелото споделете, искам да пиша. Голям фен съм на Колелото!!

    ОтговорИзтриване

Въздържайте се от неприлични коментари! Пишете на кирилица и спазвайте чистотата на българския език.