събота, 4 август 2012 г.

Новото лице на Майсторите.

Благодарение на Шарейн (мерси, мерси, мерси!) в "Майстори на меча" се сдобихме със специално скинче, отговарящо както на главната тематика ("Колелото на Времето"), така и на специфичната ни насоченост (лекият привкус на тупа-лупа :)) ).

Надявам се да се хареса на всички толкова, колкото и нас! 




  
Възползвам  се от случая и да обявя, че от днес приемаме покани за размяна на банери (разбира се, добре ще е "партньорите" да са също роулплей форуми или такива, свързани с КнВ). За нас това не е особено типично, но както се казва "нов форум - нов късмет", та се надяваме на добри резултати. 

Важно!
Напомням, че набираме потребители, за да обсъдим централния сюжет на играта (ако ще има такъв) и едва след като направим това ще отворим темите за биографии и останалите игрални секции на форума.

2 коментара:

  1. Много добра работа свърши тя. Даже твърде добра :D бих казал, щото като има такива неща за занимавка, по поддръжката на форума, човек се съсредоточава предимно около тях и писането остава на заден план.
    Но пък и това е удовлетворяващо, особено като стане готино. И на мен ми е голям кеф да си ръчкам по депото и да си допълвам фона на играта. То даже половината удоволствие от самата играта е в тези странични (малки и големи) дивотии и подробности, които обогатяват целия фон.

    ОтговорИзтриване
  2. Без тези "странични (малки и големи) дивотии и подробности" няма атмосфера. А няма ли атмосфера, не можеш да се надяваш да постигнеш нещо. Все едно да нарисувам квадрат с триъгълник отгоре и да твърдя, че е къща... Ми не е. Ще бъде, когато добавя оградката, прозорчетата и вратичките, дръвчето, цветенцата и пътечката, облачетата и слънчицето и може някоя и друга чайка в далечината. Тогава вече, да, това е къща. При това уютна :D
    Това, което ние правим, е същото. :) Без всички тези елементи няма да имаме нищо повече от един квадрат и един триъгълник... пък седни, та обяснявай какъв палат само е това!

    ОтговорИзтриване

Въздържайте се от неприлични коментари! Пишете на кирилица и спазвайте чистотата на българския език.